Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus30g105kcal4.2g0.2g9.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa139g181kcal25.1g1.8g7.7g0g
Valio fraiche 5%43g39kcal1.7g3.3g2.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)86g142kcal2.6g3.4g12.9g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)21g56kcal6.6g0g3.2g0g
Ketsuppi, Felix16g15kcal0.2g3.4g0.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)290g378kcal34.7g214.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1830kcal150.2g452.6g77g0g
Valittu annoskoko625g915kcal75.1g226.3g38.5g0g
Annoskoko puolitettuna313g458kcal37.6g113.2g19.3g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821