Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus58g203kcal8.1g0.3g18.5g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g58g74kcal6.9g2.3g4.1g0.6g
Flora kevyt ruoka 7%29g25kcal0.3g1.3g2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g58g69kcal2g2.1g5.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu116g146kcal12.7g0.3g10.4g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g232g857kcal10.4g71.8g57.9g8.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%46g130kcal13.4g1.2g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3023kcal109.6g161.4g213.2g18.4g
Valittu annoskoko625g1511kcal54.8g80.7g106.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g756kcal27.4g40.4g53.3g4.6g
Arvot/100g100g242kcal8.8g12.9g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224