Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g128g424kcal20.5g79.6g2.6g7.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto64g180kcal12.2g0g14.1g0g
Oregano, kuivattu 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)160g48kcal1.6g9.6g0.3g1.6g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g128g218kcal24.4g0g12.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1857kcal120.8g187.2g66.8g21.6g
Valittu annoskoko625g929kcal60.4g93.6g33.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna313g464kcal30.2g46.8g16.7g5.4g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957