Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 37g84kcal1.9g6.5g5.2g2.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 37g73kcal0.5g0.7g7.4g1.6g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.8g170.7g2.9g8.5g
Kauralese 37g133kcal6.6g16.8g2.8g6.5g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2654kcal71.6g411.8g67.6g48.4g
Valittu annoskoko625g1327kcal35.8g205.9g33.8g24.2g
Annoskoko puolitettuna313g664kcal17.9g103g16.9g12.1g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369