Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio55g77kcal1.5g3.6g6.6g0g
Pizzamix juusto55g183kcal11g3.8g13.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.3g7.6kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton110g121kcal25.3g0g2.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.3g53kcal0g0g5.9g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl92g330kcal10.1g62.3g3.9g5.5g
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.9g16kcal0.5g1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1614kcal100g150.8g67.2g13.8g
Valittu annoskoko625g807kcal50g75.4g33.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g404kcal25g37.7g16.8g3.5g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719