Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)76g46kcal0.8g3.4g3g0g
Ruokakerma ingman 5%61g52kcal2.1g3.6g3g0g
Rainbow perunasipulisekoitus304g198kcal4.9g45.6g0.3g4.3g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit183g400kcal27g4.9g29.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1394kcal69.8g116g72g8.6g
Valittu annoskoko625g697kcal34.9g58g36g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g349kcal17.5g29g18g2.2g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167