Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu81g244kcal3.3g3.2g24.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)102g61kcal1g4.6g4.1g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g122g292kcal21.9g0g21.9g0g
Tilli, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g176g582kcal21.2g115.4g3.9g10.6g
Valkoviini kuiva 49g33kcal0.2g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio 4.5g14kcal0.4g1.5g0.6g0g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2693kcal98.6g258.2g132.2g24g
Valittu annoskoko625g1347kcal49.3g129.1g66.1g12g
Annoskoko puolitettuna313g673kcal24.7g64.6g33.1g6g
Arvot/100g100g216kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979