Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 301g1033kcal30.7g210.8g3.6g10.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 46g329kcal0.3g0.2g37.1g0g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa23g70kcal5.3g0g5.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g185g93kcal5.6g7.4g4.6g0g
Ruohosipuli, tuore9g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3224kcal97.6g443.2g111.8g21.2g
Valittu annoskoko625g1612kcal48.8g221.6g55.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g806kcal24.4g110.8g28g5.3g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.5g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238