Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 208g58kcal2.5g8.4g0.4g4.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen83g17kcal0.5g3.2g0.2g1.2g
Kurkku, tuore69g6.9kcal0.4g1.2g0.1g0.5g
Päärynä kuorittu 194g84kcal0.6g15.5g0.2g7.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki69g56kcal9g1.4g1.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g457kcal26g59.4g6.2g27.4g
Valittu annoskoko625g229kcal13g29.7g3.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna313g114kcal6.5g14.9g1.6g6.9g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714