Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha184g305kcal34.9g0g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)48g130kcal14.5g0g8.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g138g510kcal11.7g86.9g13.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g170g60kcal1.7g11.6g0.9g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2048kcal127g204g81.8g7.4g
Valittu annoskoko625g1024kcal63.5g102g40.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g512kcal31.8g51g20.5g1.9g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768