Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä257g283kcal20g46.2g1.3g20.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Palsternakka 64g41kcal0.3g7.6g0.3g2.9g
Korppujauho 32g118kcal3.4g24.1g0.3g1.7g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki64g55kcal0.9g2.8g4.5g0.2g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1496kcal60.8g178.6g56.6g57.6g
Valittu annoskoko625g748kcal30.4g89.3g28.3g28.8g
Annoskoko puolitettuna313g374kcal15.2g44.7g14.2g14.4g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174