Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi302g336kcal69.6g0g6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g50g61kcal1.7g1.9g5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 20g40kcal0.3g0.4g4g0.9g
Aurinkokuivattu tomaatti67g122kcal1.8g8.1g9.4g0g
Ruokakerma Valio 5%10g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g6.7g21kcal0.6g3.9g0.3g0g
Pasta, Torino ruispasta plus168g538kcal20.2g105.8g4g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2244kcal188.6g240.8g58.4g42.2g
Valittu annoskoko625g1122kcal94.3g120.4g29.2g21.1g
Annoskoko puolitettuna313g561kcal47.2g60.2g14.6g10.6g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208