Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow109g109kcal25.1g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g76g212kcal14.4g0g16.7g0g
Ruokakerma Valio 5%61g36kcal0.7g1.7g3g0g
Sokeri7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g303g106kcal3g19.7g1.5g0g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)61g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1085kcal88.8g64.8g50.6g2.2g
Valittu annoskoko625g542kcal44.4g32.4g25.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g271kcal22.2g16.2g12.7g0.6g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752