Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g36g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Kukkakaali 80g19kcal1.4g1.8g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi398g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g145kcal7.6g23.4g0.8g8.2g
Valittu annoskoko625g73kcal3.8g11.7g0.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g36kcal1.9g5.9g0.2g2.1g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.9g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985