Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta270g405kcal54g0g21.6g0.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Ketsuppi, meira8.1g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%90g54kcal1.1g2.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g982kcal112.8g17.8g52.4g2g
Valittu annoskoko625g491kcal56.4g8.9g26.2g1g
Annoskoko puolitettuna313g246kcal28.2g4.5g13.1g0.5g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160