Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 260g63kcal4.7g5.7g0.8g6g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 260g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g65g182kcal12.4g0g14.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.9g5.9kcal0.4g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g517kcal36.2g15g30.4g13.6g
Valittu annoskoko625g258kcal18.1g7.5g15.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g129kcal9.1g3.8g7.6g3.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901