Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g283g79kcal1.7g16.8g0.6g7.1g
Peruna, vanha, kuorittu 236g180kcal4.4g36.6g0.5g2.4g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)80g48kcal0.8g3.6g3.2g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.4g6.6kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g640kcal14.8g116.6g9.8g20.8g
Valittu annoskoko625g320kcal7.4g58.3g4.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna313g160kcal3.7g29.2g2.5g5.2g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305