Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 76g78kcal2.6g13.6g0.8g2.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 42g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g152g91kcal5.6g11.1g3g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)37g134kcal2g28.2g1.3g2g
Korppujauho 16g58kcal1.7g11.9g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha303g503kcal57.6g0g30.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1833kcal148.2g129.8g78.8g10g
Valittu annoskoko625g916kcal74.1g64.9g39.4g5g
Annoskoko puolitettuna313g458kcal37.1g32.5g19.7g2.5g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676