Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 272g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis136g152kcal29.9g0g4.1g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g53g207kcal4.2g39.8g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)54g46kcal2.4g8.2g0.3g1.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g27g16kcal0.1g4.1g0g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 53g51kcal1.6g10.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1088kcal77g127g30.2g6g
Valittu annoskoko625g544kcal38.5g63.5g15.1g3g
Annoskoko puolitettuna313g272kcal19.3g31.8g7.6g1.5g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678