Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 288g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)7g20kcal0.7g1.3g1.3g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g32g115kcal2.7g24.7g0.6g1.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g128g218kcal25.6g0g12.8g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)128g23kcal2.3g2.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g775kcal63g61.6g30.4g4.6g
Valittu annoskoko625g388kcal31.5g30.8g15.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g194kcal15.8g15.4g7.6g1.2g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732