Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 504g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 50g149kcal4.4g26.2g1.3g7g
Puolukka 67g26kcal0.3g4.6g0.3g1.7g
Canderel makeutusjauhe3.4g13kcal0.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g376kcal9.6g67.8g3.2g17.4g
Valittu annoskoko625g188kcal4.8g33.9g1.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g94kcal2.4g17g0.8g4.4g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315