Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 410g74kcal2.3g10.2g1.6g2.9g
Paprika keltainen 47g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli117g351kcal4.3g5.3g35.1g0.1g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1187kcal15g39.2g106.6g9g
Valittu annoskoko625g594kcal7.5g19.6g53.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g297kcal3.8g9.8g26.7g2.3g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716