Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 206g37kcal1.2g5.1g0.8g1.4g
Paprika punainen 41g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 41g12kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Valkosipuli 4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)12g12kcal0.9g2.1g0.1g0.3g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow247g210kcal11.3g37g1.2g12.3g
Herkkusieni säilyke 29g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g681kcal31.2g102g13.4g34.2g
Valittu annoskoko625g340kcal15.6g51g6.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna313g170kcal7.8g25.5g3.4g8.6g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.2g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831