Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 362g1161kcal97g0g86.7g0g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras32g85kcal2.7g16.2g0.3g4.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 104g48kcal3.1g5g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2649kcal208.6g53.4g177.8g12.2g
Valittu annoskoko625g1324kcal104.3g26.7g88.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g662kcal52.2g13.4g44.5g3.1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347