Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 119g90kcal2.2g18.4g0.2g1.2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)75g89kcal14.9g0g2.6g0g
Vesi149g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)238g110kcal7.6g11.4g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g601kcal50.4g63.6g13g3.8g
Valittu annoskoko625g301kcal25.2g31.8g6.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g150kcal12.6g15.9g3.3g1g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339