Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala101g242kcal11.1g44.4g2g12.1g
Tonnikala vedessä 232g242kcal52g0g3.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g151g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Polar 5% juusto101g171kcal31.2g0g5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g40g44kcal7.3g0.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1461kcal205g101.8g24.4g28.4g
Valittu annoskoko625g731kcal102.5g50.9g12.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna313g365kcal51.3g25.5g6.1g7.1g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391