Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)105g367kcal13.4g73g2g3.4g
Atria kevyt jauheliha122g208kcal23.2g0g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)17g62kcal0.9g13g0.6g0.9g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio5.8g16kcal0.5g1g1.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio26g76kcal6.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1456kcal89.6g174g42.8g8.6g
Valittu annoskoko625g728kcal44.8g87g21.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g364kcal22.4g43.5g10.7g2.2g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358