Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell219g241kcal50.4g0g4.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g11g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g18g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka73g50kcal2.9g8g0.6g2.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 292g282kcal8.8g57.3g0.9g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1158kcal124.8g132g12.2g11.4g
Valittu annoskoko625g579kcal62.4g66g6.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g290kcal31.2g33g3.1g2.9g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566