Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha420g697kcal79.8g0g42g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 53g34kcal1.7g2.5g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Ketsuppi, Felix9g8.5kcal0.1g2g0g0g
Soijakastike 9g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle105g136kcal6.8g21g3.1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1845kcal185g53g99.8g10.4g
Valittu annoskoko625g922kcal92.5g26.5g49.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g461kcal46.3g13.3g25g2.6g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630