Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g273g68kcal2.7g13.4g0.5g6.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha137g227kcal26g0g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattimurska Eldorado133g27kcal1.6g4.7g0.1g1.9g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g51g149kcal16.9g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g957kcal95.2g40.6g46.2g18.4g
Valittu annoskoko625g479kcal47.6g20.3g23.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g239kcal23.8g10.2g11.6g4.6g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763