Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis466g522kcal102.6g0g14g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 29g20kcal0.4g3.3g0.4g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g1683kcal250g17.8g69.4g10g
Valittu annoskoko627g841kcal125g8.9g34.7g5g
Annoskoko puolitettuna313g421kcal62.5g4.5g17.4g2.5g
Arvot/100g100g134kcal20g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524