Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g175g666kcal9.5g56.1g43.8g3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tomaatti 153g35kcal0.9g5.3g0.5g2.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 88g262kcal15.8g1.1g21.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots11g68kcal3.2g1.4g6g0.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 88g116kcal2.3g2.8g10.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Juusto, mozzarella 44g114kcal8.1g0g8.9g0g
Sipuli, tuore44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g2640kcal85.6g137.8g191.8g12.4g
Valittu annoskoko626g1320kcal42.8g68.9g95.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g660kcal21.4g34.5g48g3.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905