Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g7.9g10kcal0.4g1.7g0.2g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g141g84kcal2.1g18.3g0.1g1.3g
Keittojuures, Pirkka56g14kcal0.6g2.5g0.2g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g84g78kcal16g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen35g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g51g33kcal7.6g0g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore5.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g490kcal55.4g55.6g4g4.8g
Valittu annoskoko627g245kcal27.7g27.8g2g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g123kcal13.9g13.9g1g1.2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.4g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514