J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1502g901kcal22.5g195.3g1.5g13.5g
Herne, pakaste (rainbow)2170g1845kcal130.2g325.5g0g67.3g
Vesi, vesijohtovesi 1669g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g33g67kcal1.7g8.3g3.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g835g918kcal25g26.7g83.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g50g13kcal0.2g4.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12520g7487kcal359.2g1120g176.6g162g
Valittu annoskoko6260g3743kcal179.6g560g88.3g81g
Annoskoko puolitettuna3130g1872kcal89.8g280g44.2g40.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637