Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4114g6830kcal781.7g0g411.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso206g31kcal2.1g4.3g0.4g3.1g
Rypsiöljy 278g2456kcal0g0g277.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1183g3992kcal141.9g0g437.7g0g
Sipuli (kuorittu)411g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 41g132kcal6.1g7.5g5.3g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g27104kcal1874.2g63g2266.6g51g
Valittu annoskoko6264g13552kcal937.1g31.5g1133.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna3132g6776kcal468.6g15.8g566.7g12.8g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119