Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4503g0kcal0g0g0g0g
Puolukka901g306kcal3.6g61.2g4.5g23.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g396g1609kcal0g396.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g450g1576kcal54g315.2g10.4g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g6982kcal115.2g1545.4g29.8g100.8g
Valittu annoskoko6264g3491kcal57.6g772.7g14.9g50.4g
Annoskoko puolitettuna3132g1746kcal28.8g386.4g7.5g25.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191807