Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g3423g2567kcal65g547.7g6.8g34.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g685g192kcal4.1g40.7g1.4g17.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1540g3506kcal184.8g40g292.7g0g
Sipuli (kuorittu)342g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Lanttu 205g59kcal2.1g9.4g0.6g3.7g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g69g168kcal2g30.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g13168kcal524.8g1368.6g612.8g121.6g
Valittu annoskoko6264g6584kcal262.4g684.3g306.4g60.8g
Annoskoko puolitettuna3132g3292kcal131.2g342.2g153.2g30.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219