Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl2160g2592kcal410.4g19.4g92.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g68g70kcal5.3g11g0.4g1.4g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Ruokosokeri45g183kcal0g45g0g0g
Parsakaali brokkoli 2250g789kcal103.9g43.9g6.7g56.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka320g80kcal2.9g14.7g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Cashewpähkinä 450g2584kcal90g84.6g208.6g15.8g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g50g139kcal4.2g8.4g9.4g0.1g
Seesamöljy, kylmäpuristettu90g810kcal0g0g90g0g
Maizena maissitärkkelys158g551kcal1.3g137g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g16081kcal1267.4g809.8g820.8g176g
Valittu annoskoko6264g8041kcal633.7g404.9g410.4g88g
Annoskoko puolitettuna3132g4020kcal316.9g202.5g205.2g44g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721