Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2927g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g50g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 225g514kcal30g34.7g10.1g84.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2927g10044kcal298.3g2049g35.1g102.4g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 108g439kcal0g108g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12528g21992kcal656.6g4383.4g90.4g373.6g
Valittu annoskoko6264g10996kcal328.3g2191.7g45.2g186.8g
Annoskoko puolitettuna3132g5498kcal164.2g1095.9g22.6g93.4g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248