Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Mozzarella light38g60kcal7.5g0.2g3.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g125g88kcal2.5g4.1g6.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g711kcal54g30.2g37g22.6g
Valittu annoskoko628g356kcal27g15.1g18.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna314g178kcal13.5g7.6g9.3g5.7g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g2.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147