Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g31g100kcal2.7g21.3g0.5g2.2g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g31g113kcal2.3g23.8g0.8g1.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan47g164kcal3.9g35.7g0g0.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g21kcal0.4g1.1g1.6g0.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkoviini kuiva 110g75kcal0.3g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g1042kcal21.2g172.4g12.4g10.8g
Valittu annoskoko628g521kcal10.6g86.2g6.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna314g261kcal5.3g43.1g3.1g2.7g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275