Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka104g146kcal24g0g5.2g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 42g52kcal8.8g0g1.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g125g30kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss18g72kcal2.2g8.8g3.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.3g22kcal1.1g1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g83g71kcal1.2g3.7g5.8g0.3g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g21g21kcal0.6g0.5g11.3g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g1069kcal80.8g35.8g86g5.4g
Valittu annoskoko628g534kcal40.4g17.9g43g2.7g
Annoskoko puolitettuna314g267kcal20.2g9g21.5g1.4g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653