Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Fenkoli, annos 100g23g7kcal0.3g1.6g0g0.7g
Maa-artisokka 90g41kcal0.4g7.4g0.2g3.6g
Lehtiselleri 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Vesi382g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 56g54kcal1.7g11g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1255g322kcal6.4g45.8g10.2g12.6g
Valittu annoskoko628g161kcal3.2g22.9g5.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna314g80kcal1.6g11.5g2.6g3.2g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404