Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 114g85kcal15g1.3g0.5g7.9g
Voi ingman228g1645kcal0g0g182.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 2284g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 55g223kcal0g54.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1188g4075kcal121g831.4g14.3g41.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2375g7958kcal285g1567.8g57g194.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g27970kcal842g4910.6g509g488.6g
Valittu annoskoko6272g13985kcal421g2455.3g254.5g244.3g
Annoskoko puolitettuna3136g6993kcal210.5g1227.7g127.3g122.2g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565