Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto2100g6300kcal462g0g504g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g28g240kcal0g0g28g0g
Paprika punainen 1344g393kcal12.6g60.5g5.4g25.5g
Parsakaali pakaste Rainbow2520g504kcal75.6g50.4g0g63g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g280g448kcal5.9g10.6g42g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g15771kcal1112.2g243g1158.8g177.6g
Valittu annoskoko6272g7886kcal556.1g121.5g579.4g88.8g
Annoskoko puolitettuna3136g3943kcal278.1g60.8g289.7g44.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235