Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita2339g7483kcal233.9g1520.1g46.8g304g
Vehnäjauho, sunnuntai1520g5320kcal182.4g1079.2g31.9g45.6g
Leivinjauhe 140g247kcal7.3g53g0g0.7g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 262g2316kcal0g0g261.9g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1871g561kcal53.9g67.4g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g32767kcal955g5663.6g685g700.6g
Valittu annoskoko6272g16383kcal477.5g2831.8g342.5g350.3g
Annoskoko puolitettuna3136g8192kcal238.8g1415.9g171.3g175.2g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760