Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Rypsiöljy 280g2476kcal0g0g280g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 280g637kcal39.2g4.8g50.4g0g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Pinaatti 4760g636kcal77.1g19g14.3g61.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g8192kcal272g164.8g694.2g157.2g
Valittu annoskoko6272g4096kcal136g82.4g347.1g78.6g
Annoskoko puolitettuna3136g2048kcal68g41.2g173.6g39.3g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790