Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g160g558kcal0g4.8g60.6g0g
Becel juokseva, annos 10g372g2456kcal0g0g275.3g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1595g7096kcal113.2g1082.7g314.1g55.8g
Vispikerma Flora 20%1329g2923kcal39.9g66.4g265.8g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1063g595kcal90.4g53.2g2.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g691g3863kcal58g380g234.9g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g399g2173kcal19.9g235.2g127.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sokeri 452g1834kcal0g451.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g213kcal0g52.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini80g278kcal68.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12544g44010kcal779.6g4655g2561g111.8g
Valittu annoskoko6272g22005kcal389.8g2327.5g1280.5g55.9g
Annoskoko puolitettuna3136g11003kcal194.9g1163.8g640.3g28g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84963