Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl150g116kcal25.5g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl50g85kcal9g0.7g5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1257g606kcal73.4g31g20.6g5.2g
Valittu annoskoko628g303kcal36.7g15.5g10.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna314g152kcal18.4g7.8g5.2g1.3g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353