Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Ruokasooda 2.5g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise50g140kcal1.8g1.3g14g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 50g43kcal1.6g2.2g3g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)38g83kcal4.9g0.2g7g0g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Arkijuusto, Valio [330kcal]25g83kcal6.7g0g6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1258g2078kcal95.6g143.6g121.8g8.6g
Valittu annoskoko629g1039kcal47.8g71.8g60.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna314g520kcal23.9g35.9g30.5g2.2g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734